Kano Rotterdam

Waarom bedrijven koeriers inschakelen

Geplaatst op

Steeds meer bedrijven schakelen koeriers in om hun goederen of producten te versturen. Zo weten ze zeker dat alles op tijd wordt bezorgd, maar er zijn een aantal extra voordelen van een professionele koeriersdienst.

Tijdsbesparing

Tijd is geld, dat geldt voor alle bedrijven. Daarom kiezen veel partijen ervoor om het vervoer of transport van producten of goederen uit te besteden aan een professionele koeriersdienst. Zo kan iedereen zich richten op zijn eigen specialiteit. Het koeriersbedrijf begrijpt dat ook en werkt snel om ervoor te zorgen dat alle leveringen tijdig worden opgehaald en afgeleverd.

Geldbesparing

Stel dat een bedrijf een werknemer vraagt om een pakketje over te brengen naar een ander bedrijf aan de andere kant van de stad. De werknemer neemt alle hoofdwegen omdat hij of zij daar vertrouwd mee is. De kans bestaat dat deze persoon vast komt te zitten in druk verkeer. Het duurt een stuk langer om de hele reis te maken. Dat betekent dat het bedrijf onnodig veel loonkosten heeft betaald om een pakket te leveren. Ze verloren ook het gebruik van hun werknemer voor andere taken in die tijd. Koeriersdiensten worden daarentegen altijd tegen een vast tarief ingeschakeld.

Expertise

Er moet met spoed een pakketje naar een klant worden verstuurd. Vaak is er wel iemand die het logistieke proces kent. Maar wat als net degene extern een training volgt of ziek is? Of wanneer het al vrij laat op de dag is? Het gemak dat een koeriersdienst biedt is ongeëvenaard. Er zijn vele opties om uit te kiezen om ervoor te zorgen dat een pakket altijd op tijd aankomt.

Geen omkijken naar

Het maakt niet uit of een artikel lokaal of mondiaal verzonden moet worden: het inhuren van een koeriersdienst neemt de stress van levering weg. Bedrijven huren een koeriersdienst in omdat ze weten dat ze betrouwbaar zijn. De koeriers weten waar de locaties van bestemming zijn, zodat pakketten niet verloren gaan. Ook weten koeriers in het geval van specialistische vervoer precies wat de wet- en regelgeving is, bijvoorbeeld bij het vervoer van chemische of brandbare stoffen. De koeriers zijn qua materiaal en logistiek op alles voorbereid en zorgen voor een veilig transport van a tot z.

Wil je een professionele koerier inschakelen? Kies voor een lokale partij, deze kennen hun eigen regio en de wegen het beste. Voor een koerier in Rotterdam bevelen wij Reppel Koeriers aan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Buiten op het water zijn is iets wat veel mensen gaaf vinden. Op onze site besteden we aandacht aan zaken die hiermee samenhangen.

Contactgegevens

Via info @ kanorotterdam.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden