Kano Rotterdam

Het gemak van een servicezuil voor de jachthaven

Geplaatst op

Een jachthaven is niet compleet zonder een servicezuil. We kennen deze zuil onder verschillende benamingen, zoals stroompaal of stroomzuil. In feite kan de zuil een verzameling van voorzieningen in zich hebben, zoals een watervoorziening. Het is een praktische voorziening om de recreatieve ruimte comfortabeler te maken en je gasten blijer. In deze blog nemen we het gemak van de servicezuil met je door.

Soorten servicezuilen

Er bestaan legio zuilen voor in de jachthaven. We nemen drie veel voorkomende zuilen met je door.

Dit is wat noemen een klassieke servicezuil: een veel voorkomende zuil op camping en in jachthavens Deze heeft een robuuste verzinkte, stalen behuizing en behoeft weinig onderhoud. Het is belangrijk dat een zuil voldoet aan de nieuwste regelgeving, dat is bij een zuil van dit type het geval.

Op deze foto ziet je een luxe uitgevoerde servicezuil. De aluminium panelen zorgen voor een moderne look en zijn geanodiseerd, dat is een proces waarbij een oxidelaag op het materiaal wordt aangebracht. Daarna wordt het aluminium geseald om de corrosiebestendigheid te verbeteren. Het is een hoogwaardige zuil met een luxe uitvoering.

Dit is een echt budget product, dat wil zeggen dat je een hoge kwaliteit voor een lage prijs heeft. Het compacte design van dit stroomverdeelpunt maakt het een uitstekend alternatief voor een duurdere servicezuil. Natuurlijk boet je niet in aan kwaliteit.

Betaalmethoden

Het energiegebruik van je gasten kunt je bij diverse servicezuilen op verschillende manieren in rekeningen brengen. Zo kan een servicezuil uitgerust worden met een systeem waarbij de betaling via prepaid, muntgeld of via een app gedaan kan worden. Dit biedt je de nodige flexibiliteit om het betaalproces op je wensen aan te passen en uiteindelijk die van je klanten.

Stijl

De servicezuilen komen in diverse soorten en maten. Het is maar net welke stijl je jachthaven heeft. Een basic look jachthaven is gebaad bij de servicezuilen te zien op foto 1 en 3. In een wat luxer opgezette jachthaven past de zuil van foto 2 heel goed. Natuurlijk past deze zuil ook in een basic jachthaven, alleen qua prijs komt je dan hoger uit en uiteindelijk berekent je dit aan je gasten. Welke servicezuil bij je past hangt dus af van welk product/arrangement je aanbiedt.

Fiets oplaadpunt

Tegenwoordig wordt de elektrische fiets steeds populairder. Er is dus een groeiende behoefte aan dit soort servicezuilen. Daarnaast geeft een servicezuil voor dit type fiets aan je bedrijf een groene uitstraling. Dat zet je bedrijf goed op de kaart.

Gerelateerde berichten

Over ons

Buiten op het water zijn is iets wat veel mensen gaaf vinden. Op onze site besteden we aandacht aan zaken die hiermee samenhangen.

Contactgegevens

Via info @ kanorotterdam.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden